Organigrama Scolii Gimnaziale Tipar

Organigrama (franceză organigramme, italiană organigramma) Redare schematică (grafică) în toate detaliile, a organizării, a subordonării si a legăturilor dintre compartimente din cadrul unei întreprinderi sau al unei institutii.
Este o structură a unei organizații care se poate reprezenta grafic printr-o schemă în nodurile căreia sunt posturile iar liniile care unesc nodurile sunt relațiile (de ordonare sau subordonare) dintre membri. Relațiile dintre posturi apar și în fișa postului. În engleză, termenul „organigramă” are două traduceri organisational chart și organisational structure. Această diagramă este valoroasă prin faptul că permite vizualizarea unei organizații complete, prin intermediul imaginii pe care o prezintă.
Schema organizatorică a unei institutii ilustrează, de obicei, relațiile dintre oamenii din cadrul unei organizații. Astfel de relații ar putea include administratori la sub-angajați, directori la directori executivi, director executiv la diferite departamente și așa mai departe. Atunci când o organizație crește prea mult, ea poate fi împărțită în diagrame mai mici pentru departamente separate din cadrul organizației.

Tel.Fax. Scoala Tipar. 0257357900 | TEL VERDE : 0800816257 în intervalul orar 8:00-16:00, de luni până vineri